Google+ Followers

Tuesday, April 5, 2011

Botol Susu Comel

Botol Susu Tupperware Comel kembali lagi dengan edisi baru colour blue gituu...
cantik kan! kan!kan!.....
tapi yang ni lain sikit yer tuan2 dan puan2, iaitu  Formula Dispenser (1) is sold separately
maknanyer benda alah tu dijual secara berasingan la pulak...
tapi takpe set botol susu yg penting kan,,, ader setengah tu nak botol susu jer bekas susu tu pun x nak so peluang baik ni........
harga pun murah sikit....
tgu apa lagi jom... beli............. 


Antara Barang yg ader dlm set ni....
One Touch Canister Small with Prints (1) 2L
Baby Bottle (2) 8oz
Baby Bottle Cap & Colar (2)
New Tri-Flow Teat (2)
Gift Box
HARGA : RM89.30

DAH habis ........... buat masa sekarang botol susu ni dah x der stock, kemungkinan akan keluar botol susu baru pada 15/05/2011 ni...
kepada semua peminat botol susu ni sabar yer......
sama2 kita tgu promotion baru caman yer...

1 comment: