Google+ Followers

Thursday, March 17, 2011

BOTOL SUSU DATANG LAGI

Precious Baby Collection  : RM113.60  RM96.60 Save: 15% off


PANAS..PANAS....Botol susu datang lagi dengan wajah dan juga harga baru laaaaaaaaaaaaaa....... Botol susu Tupperware ni tgh meletup kat pasaran,
ramai para ibu2... bapa2 kat luar sana dok mencari botol susu ni.... 

Pasti semua rakyat Malaysia dah tahu yg kerajaan Malaysia akan mengharamkan botol susu yang mengandungi BPA di pasaran bermula Mac 2012, pasti anda tahu kan kenapa sebabnyer...........
paham2 sajerlah.....dan fikir2 kanlah!!!!! 
masih nak pakai botol susu lama lagi ker???.....

Nak beli Botol Susu Tupperware Comel nii..................... dgn saya??? Bolehhhhhhh 


FREE POSTAGE.................

cepat2 selagi stok masih aderrrr eheee..................
DAH X DER STOK DAAAAAAAAAAAAAAA

4 comments:

  1. Salam...
    kawan2 if u all nak komen ker nak tanya ker...
    kat sini coz dkt ruang shout tu... sy x leh reply blk la...................
    jom sembang sini...

    ReplyDelete
  2. kakak saya tanya..kalau botol susu sahaja,tak nak dgn set berapa RM?

    ReplyDelete
  3. Azreen.............

    nak beli botol susu jer pon boleh...
    akak jual RM35 sebijik

    ReplyDelete
  4. klu kat sabah ada postage x?
    Emm..yg ni sure BPA free kan??

    ReplyDelete